Wees slim en verkoop je oude smartphone

We zijn tegenwoordig in staat om terug naar huis te racen wanneer we onze telefoon vergeten mee te nemen en voelen ons ‘kaal’ als we hem niet bij ons hebben. De smartphone is in zo’n korte tijd ingeburgerd, dat we al bijna niet meer zonder kunnen. Een parkeerbonnetje betalen, e-mailen, navigeren, het nieuws lezen… Alles doen we met en op onze telefoon. En omdat de ontwikkelingen op dit gebied nog steeds doorgroeien, doen veel consumenten niet langer dan een jaar, hooguit twee jaar met een mobieltje. Na die tijd is het niet echt meer up-to-date en moet er wat nieuws komen. Maar waar blijven dan al die oude telefoons, die nog goed functioneren?

Nou, vele van de oude mobieltjes blijven ergens thuis in een kast liggen. Vaak weten we niet eens meer dat we ze hebben. Bekend is dat in een gemiddeld huishouden, 2 tot 3 oude telefoons liggen. Zonde! Want je kunt er zoveel meer mee dan compleet te verwaardelozen.

Je kunt je oude telefoon verkopen, bijvoorbeeld aan iemand die het niet erg vindt om met een iets ouder exemplaar rond te lopen. Er zijn genoeg mensen die een smartphone bezitten , omdat het al bijna niet anders kan. Die maak je blij met jouw oude telefoon. En je verdient er ook nog aan! Voor beide een mooi voordeel!

Een andere manier om nog wat geld aan je oude telefoon te verdienen, is het toestel inleveren. Diverse bedrijven bieden de mogelijkheid om een mobieltje, dat je niet meer gebruikt, in ruil voor een vergoeding af te geven. Zij recyclen of zorgen ervoor dat het toestel nieuw leven ingeblazen wordt. Goed voor het milieu en ook voor je portemonnee!

En nu thuis maar eens eerst rondsnuffelen, op zoek naar die oude telefoons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>