Online winkelen

Tegenwoordig is alles op internet te koop, waardoor het shoppen van tegenwoordig enorm is veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden. Steeds meer stenen winkels moeten de deuren sluiten omdat ze niet meer op kunnen boksen tegen de online concurrentie, maar wat zijn nou eigelijk de voordelen van online kopen?
1. Goedkoper
Veel producten worden online veel goedkoper aangeboden in vergelijking met de fysieke winkels. Dit komt omdat de webshops o.a. geen personeelskosten hebben, en ook geen huur van een winkelpand. Hierdoor kunnen ze de marges lager houden.
2. Makkelijker zoeken
Op internet is het heel makkelijk om bijvoorbeeld een zwarte iPhone 5 oplader te vinden. Typ het in in Google en er staan rijen met aanbieders. Zo hoef je niet langs verschillende winkels te slenteren.
3. Snel in huis
Als je naar de winkel gaat heb je het product meteen in je bezit. Tegenwoordig scheelt dat niet zo heel veel meer met de meeste online winkels. De meeste kunnen je bestelde product al binnen 24 uur leveren.
4. Meer keuze
Op internet zijn er zoveel aanbieders dat er meestal meer keuze is dan in een gewone winkel. Bij de Media Markt hebben ze van een Samsung oplader wellicht 2 tot 5 verschillende types. Op het internet kun je kiezen uit z├ęker 10 tot 20 verschillende modellen, kleuren en vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>