Aantal internet gebruikers in Nederland

Iedere dag maken er veel mensen gebruik van internet. Wat opvallend is, is dat ook steeds meer 65 plussers gebruik maken van internet. Zij kennen de weg op internet steeds beter en zoeken het nieuws, maar spelen ook spelletjes en doen andere dingen op internet. Zij leren de weg steeds beter kennen en dat is alleen maar positief, ze kunnen zich de hele dag door vermaken als zij willen op internet. Ze doen ook nieuwe contacten op en krijgen bijvoorbeeld een nieuwe vriend of vriendin. Dit kan er voor zorgen dat er weer iets positiefs gebeurt in het leven en dat kan voor iedereen!

Internet is een medium dat dagelijks gebruik wordt. Kleine kinderen kennen de weg op internet ook goed. Zij weten precies wat ze moeten doen om een spel te spelen of om video’s te kijken. Het is daarom goed dat je nu gaat ontdekken wat er allemaal op internet gedaan kan worden zodat je samen met je kinderen kunt kijken wat zij hier op mogen doen en wat nog niet voor hen is bestemd. In ieder geval is het zo dat we niet meer zonder internet kunnen omdat we hier dagelijks gebruik van maken. Ook op onze mobiele telefoon zijn veel mensen altijd bezig met internet en het lijkt er op dat dit ook niet meer gemist kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>